Butik

Hos Dyreklinikken Esbjerg, har vi flere forskellige plejemidler, fodertilskud samt foder fra velkendte mærker. Alt kan købes direkte fra butikken i Frodesgade 109.

Vores veterinærsygeplejersker står klar med rådgivning til den bedste pleje af dit kæledyr.

Foder

Hill’s™

Vi fører Hill’s™ Prescription™ Diet, der er et klinisk dokumenteret terapeutisk foder. Det kan understøtte en behandling og modvirke en række sygdomme, såsom urinvejslidelser, hudproblemer, nyresygdom, ledproblemer, mave-/tarmsygdom samt overvægt.

Til raske hunde og katte fører vi Hill’s™ VetEssentials™. Det er foder der dækker de essentielle sundhedsbehov i alle udviklingstrin i dit kæledyrs liv, fra killing/hvalp til senior.

Læs mere her: www.hillspet.dk

 

Virbac

Veterinary™ HPM er et kornfrit foder, der lægger vægt på at hunde og katte er kødædere. Foderet er sammensat for at dække ernæringsbehovene hos hund og kat med et lav kulhydrat indhold og et højt animalsk protein indhold. Virbac har undgået de almindelige allergi-ingredienser som oksekød, mælk, soya, æg, hvede, majs og gluten og bruger animalsk protein af høj kvalitet fra kyllinger og svin samt ærter(vegetabilsk). Veterinary HPM føres både som almindeligt foder og terapeutisk foder.

Læs mere her: www.virbac.dk

Plejemidler og kosttilskud
I vores butik har vi et bredt udvalg af forskellige plejemidler og kosttilskud til dit kæledyr.

 

Loppe- og flåtproblemer

De almindeligste lopper er katteloppen. Den knytter sig, trods navnet, både til katten og hunden. Loppen har en vældig succes her i landet med sin evne til at tilpasse sig både på dyrearter og vores indeklima. Der er desværre loppesæson året rundt, så derfor skal vi hjælpe vores kæledyr med at bekæmpe dem.

De fleste loppemidler dækker også dit kæledyr for flåter, som er vigtigt, da flåter kan overføre forskellige sygdomme til dit kæledyr (og til dig) som borreliose, som skyldes angreb af en bakterie i borrelia-slægten.

Vi fører Bravecto®(receptpligtigt), der nu både laves til hund som velsmagende tyggetablet og som spot-on til katte. Bravecto har en øjeblikkelig og vedvarende dræbende effekt på lopper og flåter i 12 uger.

Seresto®(receptpligtigt) er et lugtfrit halsbånd, der forebygger og behandler loppeangreb og blodsugning fra flåter i op til 8 måneder.

Comfortis® (receptpligtigt) er en tyggetablet mod lopper, med kødsmag til både hund og kat der dækker 1 måned.

 

Førstehjælp til maven

Hvis dit kæledyr får mave-/tarmproblemer, har vi i butikken et udvalg af probiotika.

ZooLac® Propaste® stabiliserer og afbalancerer bakteriefloraen i mave-tarmkanalen. Produktet indeholder flere forskellige gavnlige og naturligt forekommende bakterier, der angriber de skadelige bakterier. Det hindres derved at de skadelige bakterier angriber tarmvæggen.

Canikur®Pro stabiliserer den fysiologiske fordøjelse hos hund og kat. Pastaen indeholder en stamme af den gavnlige mave-/tarmbakterie der dermed bliver opformeret. Derudover indeholder pastaen også Bio-Mos®-C, der er et prebiotika, som understøtter væksten af nyttige bakterier i tarmen, samt bentonit, der er et naturligt bindemiddel, så de dårlige bakterier føres ud med afførringen.

Pro-Fibre til hund, kat og gnavere er et pelleteret probiotika, med et højt indhold af fordøjelige fibre. Produktet bruges til at understøtte en normal fordøjelsesfunktion.

Fibreplex til kaniner er en velsmagende pasta der opfordrer til en normal fordøjelsesfunktion, med et højt indhold af fordøjelige fibre.

 

Støtte til dit kæledyrs led

Udover terapeutisk foder der understøtter dit kæledyrs led ved slidgigt, er der forskellige slags fodertilskud man kan bruge.

Canosan® er et ledtilskud der indeholder ekstrakt fra den grønlæbede musling med naturlige glukosaminoglukaner, der naturligt forekommer i hundens og kattens krop.

Flexadin® er et velsmagende kosttilskud der støtter stofskiftet i leddene ved slidgigt. Nem dosering uanset størrelse på hunden.

 

Adfærds relaterede kosttilskud og feromoner.

Kalm er et fodertilskud der kan gives som tabletter til hund og flydende til kat. Kalm indeholder essentielle aminosyrer L-Theanin og L-Tryptophan samt peptider og vitamin B.

Anxitane™S er velsmagende tabletter med naturligt grøn te-koncentrat der er rig på L-Theanin.

Feliway® Classic er et syntetisk kopi af kattens ansigtsferomon. Den fås som spray og som diffuser.

Feliway® friends bruges til at mindske spændinger og konflikter mellem katte. Det er et syntetisk kopi af de beroligende feromoner (cap) som hunkatten udskiller fra mælkekirtelerne, når hun ligger med sine killinger.      

Feliscratch by Feliway® anvendes de steder man gerne vil opfordre katten til at kradse. Det er en spot-on løsning der er et syntetisk kopi af feromonerne fra trædepuderne. Det indeholder catnip og sætter blå linjer der alt sammen er med til, at lokke katten til kun at kradse de ønskede steder.

 

Shampoo

Allerderm® shampooserien består af 4 forskellige shampooer, der er tilpasset huden og pelesens opbygning. Allerderm minimerer bindingen af mikroorganismer til huden, samt stimulerer hudens naturlige mikrobielle forsvar.

Allerderm® Oat er til følsom og tør hud. Shampooen tilfører huden fugt og hjælper til at bevare den mikrobielle balance.

Allerderm® Calm er til følsom og irriteret hud. Den lindrer og fugter. Shampooen bevarer hudbarrierens integritet og mikrobielle balance.

Allerderm® Scrub er en shampoo til uren hud. Til dybderensende vask af hund, kat og hest.

Allerderm® Moist anvendes mod fedtet, skællende og ildelugtende hud. Shampooen rengør og renser samtidigt med at den bevarer hudbarrierens integritet og mikrobielle balance.

 

Kovaline®

Kovaline® er en plejeserie bestående af wipes, salve, ready-to-use og plejeblanding man selv blander op. Serien kan bruges til mange forskellige problem områder blandt andet sår, eksemer, kløe,tør eller beskadiget hud eller som almindelig vask.